Connect with us

GÜNDEM

Köylülerle kahvaltı

Kılıçdaroğlu, Kocadere köylüleri ile sabah kahvaltısında buluştu.

Published

on

CHP’nin Çanakkale Kocadere’de gerçekleştirdiği “Adalet Kurultayı”, 4 gün sonrasında hazırlanan bildirgenin okunmasıyla tamamlandı. Kurultayın son gününde Kılıçdaroğlu, güne Kocadere köylüleriyle kahvaltı yaparak başladı.

Köy muhtarı Güray Yaşın tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu’na keçi peyniri, bal, köy ekmeği, domates ve salatalıktan oluşan kahvaltının yanı sıra sıcak süt ve çay ikram edildi. Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: “Muhtarımız bizi sofrasına davet etti, kapılarını açtı. Emin olun benim hayatımın en mutlu günlerinden biri bugün. Böylesine güzel bir sabah, güzel insanlarla beraber olmak, onlarla sohbet etmek, yaşlıları dinlemek onların sesine kulak vermek, duayla başladık duayla sonlandırdık. Böylesine köklü bir köyde muhtarımla beraber, köylülerle beraber olmak onların çayını içmek, ekmeğini yemek… Benim için dünyanın en mutlu günlerinden birisi.” Kılıçdaroğlu, daha sonra köy meydanındaki “Yüceliş Anıtı” önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anıt için tuğla koydu

Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde “Adalet Anıtı” için hazırlanan tuğlaya ismini yazdırdı. Kılıçdaroğlu, üzerinde adının yazdığı tuğlayı anıtta kullanılmak üzere istiflenenlerin üzerine koydu. Tutuklu gazeteciler Mediha Olgun ve Gökmen Ulu’nun isimleri Adalet Kurultayı’nda oluşturulan bir sokağa verildi. Gazetecilerin isimleri ağaçlara asıldı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir