Connect with us

MAGAZİN

Sıla gözlerini Ahmet Kural’dan ayıramadı

Published

on

1 / 9

Ünlü sanatçı Sıla, Kurban Bayramı’nın ilk günü Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde sahne aldı. Film çekimlerini tamamlayıp konsere gelen Ahmet Kural, sevgilisi Sıla’yı sahnede ön sıralardan izledi.

2 / 9

Ege Turnesi kapsamında Bodrum’da ikinci kez sahne alan Sıla tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Bodrum Antik Tiyatro’da düzenlenen konseri yaklaşık 3 bin kişi izledi. Konserine Efe Bahadır ile birlikte başlayan Sıla, ‘Dön Demeyi Unuttum’ isimli şarkısı ile sahneye çıktı.

3 / 9

Ünlü sanatçı daha sonra ‘Dağınık Yatak’ ve ‘Sevişmeden Uyumayalım’ gibi sevilen parçalarını seslendirdi. Tarihi antik tiyatroyu hınca hınç dolduran izleyiciler de, bulundukları yerden şarkılara eşlik etti.

4 / 9

Oyuncu Ahmet Kural yeni filmi “Ailecek Şaşkınız’ın” çekimleri tamamlanır tamamlanmaz soluğu sevgilisi Sıla’nın yanında aldı.

5 / 9

Yeni imajıyla dikkatleri üzerine çeken Kural hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kural’ın hayranları ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

6 / 9

Film çekimlerini bitirdiklerini ifade eden Kural, sakalsız yeni imajını Sıla’nın çok beğendiğini ifade etti. Oldukça keyifli olduğu gözlenen çiçeği burnunda çift konser boyunca birbirinden gözlerini ayıramadı.

7 / 9

Öte yandan Sıla’nın yeni imajı da hayranlarından tam not aldı.

8 / 9

9 / 9

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir