Connect with us

DÜNYA

Almanya bu katili konuşuyor

Almanya’da 9 yaşındaki komşusunu öldüren ve cinayet görüntülerini Whatsapp grubundan canlı yayınlayan 19 yaşındaki psycho killer Marcel Hesse ‘yi konuşmaya devam ediyor.

Published

on

Katilin 22 yaşındaki ablası Sandy, geçtiğimiz gün erkek kardeşini ziyaret etmek için hapishaneye gitti. Hapishane çıkışı basın mensuplarına konuşan abla; ”Onu daha önce hiç kendisiyle bu kadar gurur duyarken görmemiştim. İşlediği cinayete dair en ufak bir pişmanlığı yok!” dedi

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaleti Herne kentinde geçtiğimiz Mart ayında komşusunun 9 yaşındaki oğlunu öldüren 19 yaşındaki Marcel Hesse cinayetten kısa bir süre sonra yakalanmıştı.

9 yaşında öldürülen Jayden

Hesse, yan komşusu 9 yaşındaki Jaden’i 56 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü.

Polis, Marcel Hesse’nin arkadaşı olmadığını, eğitimini tamamlamamış, çokça problemi olan, askeri kıyafetler giyen bir genç olduğunu belirterek, ileride seri cinayet işleme ihtimali de olduğu için hapishanede piskolojik destek görmesi gerektiğini söylemişti.

Hesse kullandığı bıçağın fotoğraflarının yanı sıra olay anını da internete yükledikten sonra kaçmış, bölgedeki bir Yunan restoranında polislerce yakalanmıştı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir