Connect with us

SPOR

Terim bizzat teklif yaptı!

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Juventus’tan Asamoah ve Mario Mandzukic transferi konusunda duruma kendisi el koydu.

Published

on

Terim bizzat teklif yaptı! İki dünya yıldızı...

İtalyan ekibinin 2. Başkanı Pavel Nedved ve Sportif Direktörü Guiseppe Marotta’yı arayan Terim, iki yıldız için bizzat teklifte bulundu. İtalyan ekibinin yetkilileri, Terim’e transfer konusunda yeşil ışık yaktı.

İKİSİ DE GELMEK İSTİYOR

Asamoah, Juventus’a ‘Bırakın Gideyim’ derken Dybala ve Higuain’in gölgesinde kalan Mario Mandzukic de ayrılma isteğini kulübe iletti. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in ikilinin transferi konusunda telefonla yürüttüğü görüşmeler için gelecek hafta içerisinde İtalya’ya gideceği bildirildi. İmparator, Asamaoh’ı bonservisi ile Mandzukic’i ise kiralık olarak isteyecek.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir