Connect with us

MAGAZİN

Hadise ablası ile kavga mı etti?

Şarkıcı Hadise’nin olay olan son klibi ‘Sıfır Tolerans’ı çeken ablası Hülya Açıkgöz ile kavga ettiği iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sessizliğini bozdu.

Published

on

Hadise ablası ile kavga mı etti?

Hadise‘nin son klibi ‘Sıfır Tolerans‘ yayınlandığı andan itibaren büyük yankı uyandırmıştı.

 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) müzik kanallarında yayınlanan Hadise’nin ‘Sıfır Tolerans‘ klibi nedeniyle bazı kanallara para cezası vermişti.

 

Hadise‘nin akıl hocası olan ablası Hülya Açıkgöz’le de son klibi yüzünden kavga ettiği iddia edildi.

 

Bazı gazetelerde yer alan habere göre, Hadise, ablasına ”Çektiğin klip hem çalıntı çıktı, hem de RTÜK yasakladı. Param da boşa gitti!” diye bağırdı.

 

Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

 

İŞTE HADİSE’NİN AÇIKLAMASI:

”Bugün ‘Hadise ablası ile birbirine girdi’ diye çıkan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını ve bu haberi yazan sevgili gazeteci arkadaşın hayal gücünü bu şekilde kullanabildiği için tebrik ediyorum. Ablam ile klip çekmeye devam edeceğiz… Sıradaki klip için çalışmalar başladı. ‘Sıfır Tolerans’ın başarısı belli ki birilerini irite etmiş. Başarı engellenemez. ‘Sıfır Tolerans’ın dinlenme/izlenme oranları ortada. Şarkımızı zirveye taşıyan herkese teşekkür ederiz. Sizi seviyorum. Hadise”

 

Öte yandan Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, Otilia’yı da Sinan Akçıl hakkında ‘Otilia kız aklını kullan. Benden abla tavsiyesi kızzzz’ diyerek uyarmıştı.

 

Sinan Akçıl da Hülya Açıkgöz’ün o sözleri için “Kaale almıyorum.” yanıtını vermişti.

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir