Connect with us

3. SAYFA

Ankara metrosunda faciaya ramak kaldı

Ankara’da Kızılay-Çayyolu metro hattında, Bilkent Üniversitesi öğrencisi N. isimli genç kadın rayların üzerine düştü. Yaralı olduğu öğrenilen öğrencinin kurtarılması için ekipler seferber oldu. N. düştüğü yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. N.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Metro seferlerine ise yeniden başlandı.

Published

on

Metro hattının Bilkent durağında yaşanan olayda, istasyonda bulunan Ankara Barosu’na üye avukat Şamil Demir “N., trenin ön tekerleri altımda sıkışmışSon dakika… Ankara metrosunda hareketli dakikalar Raylara düşen üniversiteli kurtarıldı
durumda” bilgisini verdi. Av. Demir’in verdiği bilgilere göre N., çevredekilerin sorularına yanıt verebiliyordu.

HASTANEYE KALDIRILDI DURUMU İYİ

Güvenlik görevlileri tarafından istasyon boşaltılırken N.’nin kurtarılması için ekipler seferber oldu. N. dakikalar önce bulunduğu yerden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan N.’nin durumunun iyi olduğu bildirildi. Metro seferlerine ise yeniden başlandı.

SÜRÜCÜNÜN DİKKATİ KURTARDI

Ankara Metrosu’ndan bir yetkili, sürücünün dikkatinin büyük bir felaketi önüne geçtiğine işaret etti. Yetkili, ‘Vatman, bir kişinin düştüğünü görür görmez acil durum butonuna basıyor ve treni durduruyor. Bu trenlerin boş hali bile 200 ton… Allah korusun kayma yapması halinde çok acı bir tablo oluşabilirdi” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir