Connect with us

SPOR

Demba Ba: 1 puan aldığımız için mutluyuz

Spor Toto Süper Lig 20. hafta kapanış mücadelesinde Göztepe, deplasmanda Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Göztepeli futbolcu Demba Ba, yayıncı kuruluşa özel açıklamalarda bulundu.

Published

on

Demba Ba: '1 puan aldığımız için mutluyuz...'
 “Fiziksel olarak her gün daha iyi oluyorum…”

Fiziksel olarak her gün daha iyi oluyorum. Takımla antrenmanlara başladım. Bugün oynadım ve bu benim için çok önemliydi. Çalışmalara devam ederek daha iyi olacağım. Kendimi şu anda iyi hissediyorum.

“1 puan aldığımız için mutluyuz…”

İkinci yarıda daha farklı bir oyun anlayışıyka sahadaydık. Bu da oyunsal olarak farklılıklar getirdi. Trabzonspor da bugün iyi oynadı. Üzerimizde baskı kurmayı başardılar. Buradan 1 puan aldığımız için mutluyuz çünkü Trabzon çok zorlu bir deplasman.

“Beşiktaş’ı her zaman kalbimde taşıyorum…”

Beşiktaş taraftarının bana olan sevgisini biliyorum. Onlar da benim sevgimi biliyor. Beşiktaş her zaman kalbimde taşıdığım bir kulüp. Şu anda Beşiktaş’ta olmadığım için taraftarlar üzgün ama futbol böyle. Henüz Göztepe taraftarının bana bestelediği şarkıları duymadım. Onların da Beşiktaş taraftarına benzediğini duymuştum. İlerleyen zamanlarda da onlar için sahada her şeyimi vermeye hazırım.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir