Connect with us

TELEVİZYON

Can Yaman dizi başlamadan ayrıldı

Yeni dizi Servet başlamadan Can Yaman ayrıldı! Yerine bakın hangi oyuncu geliyor?

Published

on

Dolunay dizisinin final yapmasından sonra Servet dizisinde yer alacağı konuşulan Can Yaman ile ilgili yeni gelişmeler gündeme geldi. Yaman yerine, ekrana bir süre önce veda eden başka bir dizinin başrolünün adı geçiyor.

Ortaks Yapım’ın iddialı dizisinin hazırlıkları sürüyor. “Aşk hayattaki en değerli servettir” sloganıyla ekrana taşınacak dizinin çekimlerinin ay sonunda Adana’da başlaması planlanıyor.

 

Show TV için hazırlanan dizide ilk olarak Can Yaman, Sebahat Kumaş ve Baran Bölükbaşı ile anlaşma yapılmıştı. Ancak daha sonra başrol kadın oyuncunun yerine yeni bir isim aranmaya başlandı.

Kimsesizler yurdunda büyüyen bir genç kıza kalan dev bir servetin entrikalarla örülen öyküsünü anlatan dizide Can Yaman avukat Kerem rolü için el sıkışmıştı. Ancak süreç uzayınca Can Yaman projeden ayrıldı.

Peki yeni dizi Servet’te Can Yaman yerine hangi oyuncuya teklif gitti?

 


Yakışıklı oyuncunun yerine yine bir başka yakışıklı oyuncuya, Yusuf Çim’e teklif gittiği öğrenildi. Yusuf Çim son olarak atv’de ekrana gelen “Seven Ne Yapmaz” dizisinde kamera karşısına geçmişti. (Medyatava/Birsen Altuntaş)

 


Sezon başından beri hazırlıkları süren ancak bazı aksilikler yüzünden Ocak ayında yayına girmesi beklenirken ekran macerası henüz başlamayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde yeni gelişmeler var.

Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kanal D’nin yüzü olan Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünü oynadığı “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinin çekimleri tam gaz sürüyor.

Kenan İmirzalıoğlu’nun ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ dizisi ne zaman yayınlanacak?

 


Uluslararası dev bir prodüksiyona imza atan O3 Medya geçen yıl çekilen ilk bölümden memnun kalmayınca bir dizi değişlikliğe imza atarak Türkiye’nin en iyi yönetmenlerinden Cevdet Mercan’la çalışmaya başlamıştı. Mercan’ın aralık ayında ekibe katılmasının ardından daha görkemli ve güçlü bir işin ortaya çıkması için senaryo, dekor, sanat yönetmenliği konusunda ve son olarak bazı oyuncularda değişiklik yapılmıştı. Bu yeniliklerden memnun olduğu ve
sette oldukça keyifli çalıştığı öğrenilen Kenan İmirzalıoğlu’nun Cevdet Mercan’la çok iyi anlaştığı öğrenildi.

 


Müziklerini “Muhteşem Yüzyıl”da da çalışan usta müzik adamı Aytekin Ataş’ın yaptığı “Mehmed” dizisinin teaser’ı yakında görücüye çıkacak. Dizinin ilk bölüm çekimlerinin önümüzdeki hafta bitmesi planlanıyor.

Mart ayı içinde ekranda olacağı konuşulan dizinin çekilen sahnelerini izleyenlerin “Cevdet Mercan bu işi başka bir noktaya taşıdı” yorumunu yaptıkları belirtiliyor. İkinci bölümden de bazı sahnelerinin çekildiği dizinin ekibine son dönemde güzellikleri ve yetenekleriyle dikkatkeri üzerlerine çeken Büşra Develi ile Hazal Filiz Küçükköse katıldı.

 


Hazal Filiz Küçükköse’nin Çetin Tekindor’un oynadığı Çandarlı’nın kızı Melike’yi, Büşra Develi’nin ise yeni yazılan bir karakteri canlandırdığı ifade edildi.

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir