Connect with us

TELEVİZYON

Her şeyi öğrendi! Şimdi ne olacak?

Fox TV’nin yeni dizisi Adı Zehra 3. son bölüm ile ekranlara geldi. Başrolünde başarılı oyuncu Zeynep Çamcı’nın yer aldığı dizi ilginç hikayesi ile izleyenlerin dikkatini çekmiş durumda. Adı Zehra 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Published

on

Her şeyi öğrendi! Şimdi ne olacak?

Adı Zehra 3. son bölümde Karakola gidip başına gelenleri anlatan ve bir itirafta bulunan Zehra, bu yolla her şeyi düzelteceğini düşünürken, Serkan’ın getirdiği bir belge her şeyi değiştirir. Adı Zehra yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar:

Adı Zehra 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Adı Zehra 3. son bölüm izle Fox TV’nin yeni dizisi Adı Zehra 3. son bölüm ile ekranlara geldi. Başrolünde başarılı oyuncu Zeynep Çamcı’nın yer aldığı dizi ilginç hikayesi ile izleyenlerin dikkatini çekmiş durumda. Peki Adı Zehra yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Adı Zehra dizisi hakkında merak edilenler:

Zehra için işler daha da karmaşık bir hale gelmiştir. Acaba onun Hande olmadığını Kurdoğlu Ailesi biliyor mudur? Karakoldaki polisler bile her şeyi anlatmasına rağmen ona inanmamıştır.

Üstelik Serkan, kardeşinin psikolojik sorunlar yaşadığını söylemiş, Zehra’yı bir psikologla görüşmeye zorlamıştır. Zehra ne yapıp da bu durumdan kurtulacaktır? Ayrıca annesinin hayatından da endişe duymaktadır.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir