Connect with us

GÜNDEM

Sibel Can’a “Hamburg’tan defol” sloganları

Sibel Can, Hamburg konseri öncesi PKK/PYD ve YPG yandaşları tarafından protesto edildi…

Published

on

Sibel Can'a "Hamburg'tan defol" sloganları

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan eşliğinde geçen Pazar günü şarkıcılar Hatay’da sınır karakolunu ziyaret etmişti… “Zeytin Dalı Harekatı”na katılan askerlere moral vermek için yapılan ziyaret tepkilere de neden olmuştu. Ziyaret edenler arasında şarkıcı Sibel Can da vardı.

Hatay’daki ziyaretin ardından Almanya’nın Hamburg kentinde konser veren Sibel Can PKK/PYD/YPG yandaşları tarafından pprotesto edildi. Protestocuların ellerinde YPG’nin bayrakları vardı.

Avrupa Postası’nın haberine göre, Hamburg’un Harburg ilçesindeki Phönix Düğün Salonu’nun ortaklarından Alman Sosyal Demokrat Partili ( SPD) Belediye Meclis Üyesi Martin Çelik ve ethnoevents konser organizasyonlarının kurucusu sahibi ve aynı zamanda Hamburg Anadolu Alevileri Kültür Birliği’nin (HAAK-BİR) Başkanı Sait Aslan tarafından düzenlenen gecede Sibel Can konser öncesi protesto ile karşılandı.


Sibel Can’ın konserinin “basına kapalı düzenlendiği” gerekçesiyle medyayı içeri almayan konser organizatörleri Hamburg Türk Basın Birliği üyesinin, yandaş basın için önceden konser bileti dağıttığı öne sürüldü.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir