Connect with us

SPOR

Nagatomo ve Denayer’in bonservisi alınacak

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, iç transferde harekete geçti. Sarı-kırmızılılar 4 futbolcuya imza attıracak.

Published

on

Beşiktaş’ı yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde eden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, 4 oyuncunun takımda kalmasını istiyor. Sarı-kırmızılı ekip sezon başında Manchester City’den kiralanan ve son haftalarda gösterdiği performansla göz dolduran Denayer’i takımda tutmak için çalışmalara başladı.  Bonservisi alınacak bir diğer isim ise devre arasında İnter’den alınan ve büyük katkı sağlayan Nagatomo. Başkan Mustafa Cengiz ve Fatih Terim de Japon futbolcuyla gelecek yıl da çalışmak istediklerini ifade etmişti. Tudor döneminde hiç forma şansı bulamayan Donk, Terim’in gelişi ve Ndiaye’nin takımdan ayrılışını çok iyi değerlendirdi. Tecrübeli hocanın verdiği şansı kullanan Donk, son haftalarda takımın vazgeçilmezlerinden oldu. Sözleşmesi sezon sonu bitecek Donk’a yeni teklif yapılacak.
Sarı-kırmızılıları taşıyan bir başka isim de Sinan Gümüş oldu bu sene. Özellikle Konyaspor ve Alanyaspor maçlarında attığı gollerle ön plana çıkan Sinan sözleşmesi 2019’da bitiyor. Terim’in isteği doğrultusunda Sinan Gümüş’ün maaşında iyileştirme yapılıp sözleşmesi uzatılacak.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir