Connect with us

GÜNDEM

Kıyat: Gül’e apoletli ziyaret doğruymuş!

Emekli Koramiral Atilla Kıyat: Maalesef doğruymuş yazıklar olsun Emekli Koramiral Atilla Kıyat, sosyal medya hesabından Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın Abdullah Gül’ü ziyaret etmesine tepki gösterdi.

Published

on

Kıyat: Gül'e apoletli ziyaret doğruymuş!

Kıyat, Hulusi Akar’ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret ettiği iddialarının yalanlanmamasının ardından bir açıklama yaparak, “Günlerdir yalanlansın diye bekledim, hatta dua ettim. Maalesef, doğruymuş ki, yalanlanmadı. Hulusi Akar, Abdullah Gül’e gitmiş. Yazıklar olsun” dedi.

Kıyat şunları söyledi:

“16 Temmuz 2016 sabahı istifa etmemenin diyetini ödüyorsun. Askeri Okulları kapattılar, sesin çıkmadı. Emrindeki Komutanları aldılar sesin çıkmadı. Askeri Hastaneleri kapattılar sesin çıkmadı. Yüzlerce emir kulu askeri öğrenci, er, ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum ediliyor sesin çıkmıyor. Git diyorlar gidiyorsun, gel diyorlar geliyorsun”

CENAZENDE SİLAH ARKADAŞLARIN OLMAYACAK

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Özden Örnek’in cenazesine silah arkadaşlarının katıldığını ve nezih bir topluluk olduğunu belirten Kıyat, “Oramiral Özden Örnek’in cenazesi vardı. Bir tek siyasi yoktu. İyi ki de yoktular. Çünkü son derece nezih bir topluluk vardı. Silah arkadaşları doldurmuştu camiyi. Allah geçinden versin, senin için de hak vaki olduğunda, emin ol camide siyasiler olmayacak, ama işin acısı, emirle gelenler hariç, silah arkadaşların da olmayacak…” diye konuştu.

kiyat

BİRLİKTE RAKI İÇTİK, YAKINLIĞIM VAR

Kıyat, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a ‘sen’ diye hitap etmesini eleştiren takipçilerine ise “Sen diye hitap etmemi yadırgayan dostlarım, kendileri evimde defalarca yatılı misafir oldular. Birlikte namaz kılmadık ama rakı, viski içtik. Yani, sen diyecek kadar komutanlık ve yakınlık hakkım var” diye yazdı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir