Connect with us

GÜNDEM

Barış Atay serbest bırakıldı

Published

on

Barış Atay serbest bırakıldı

Oyuncu Barış Atay, dün gözaltına alındı. İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı polisler dün saat 06.00 sıralarında Barış Atay’ın Suadiye’deki evine gitti. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın, Twitter mesajlarıyla ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçlamasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Atay, Güvenlik Şubesi’ndeki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na çıkarıldı.

Atay gözaltına alındığında cep telefonunun yanında olmadığı, daha sonra getirildiği belirtildi.

Atay, gece serbest bırakıldı.

Öteyandan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın bugünkü köşe yazısına yanıt veren oyuncu Barış Atay, “Gözaltına alınarak Ahmet Hakan’ı mağdur etmişim sanırım” dedi.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, hakkındaki yazısından sonra gözaltına alınan oyuncu Barış Atay hakkında bugün bir yazı daha kaleme aldı.Hakan, “Benim çağrım polise, savcıya değil Muharrem İnce ve Meral Akşener’eydi” başlıklı yazısında Atay’ın tweeteni “dangalak” olarak niteleyerek kendini savundu.

BARIŞ ATAY YANIT VERDİ

Hakan’ın yazısına kişisel Twitter hesabından yanıt veren Atay, Ahmet Hakan’ı etiketleyerek, “Gözaltına alınarak @ahmethc’ı mağdur etmişim sanırım.” ifadelerini kullandı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir