Connect with us

FOTO GALERİ

Pınar Altuğ: yine terk edildim

Oyuncu Pınar Altuğ tatil için gittiği Göcek’ten tatil paylaşımlarında en çok yeri köpeği Mini’ye veriyor. Altuğ, Istagramın hikaye kısmında köpeği Mini’nin denizde yüzme görüntüsüne espirili bir not yazdı.

Published

on

Pınar Altuğ: yine terk edildim

Oyuncu Pınar Altuğ tatil için gittiği Göcek’ten tatil paylaşımlarında en çok yeri, köpeği Mini’ye veriyor. Altuğ, Istagramın hikaye kısmında köpeği Mini’nin denizde yüzme görüntüsüne espirili bir not yazdı.

Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri

TAKİPÇİLERİ RAHAT NEFES ALDI

“Yine terk edildim” notuyla paylaşım yapan Altuğ’un paylaşımında köpeği Mini’nin olması takipçilerine rahat nefes aldırdı. Altuğ’un köpeğinin yüzmeye olan düşkünlüğü ise dikkat çekti.

Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri Pınar Altuğ paylaştı: Terk edildim - Magazin haberleri

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir