Connect with us

GÜNDEM

Medine polemiğinde Alişan geri adım attı!

Berna Laçin’in “idam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!” sözlerine Alişan’dan çok sert tepki geldi. Alişan’ın tepkisi konuşulurken bu sefer de Berna Laçin hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi. Alişan’ın attığı tweeti silmesi ise şaşkınlık yarattı!

Published

on

Son zamanlarda cinsel taciz suçları nedeni ile gündemde olan idam tartışmalarına Berna Laçin de dahil oldu.

Oyuncu Berna Laçin attığı bir tweette, “İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!” ifadelerini kullandı.

ALİŞAN’DAN TEPKİ GELDİ

Berna Laçin’in bu sözlerine Alişan’dan tepki geldi. Alişan, “Medine topraklarını gidip görsün bence! Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım!! Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!” ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan sanatçı Berna Laçin hakkında, “halkın dini değerlerini aşağılama” suçundan soruşturma başlattı. Bunun üzerine Berna Laçin, yeni bir tweet mesajı ile kendini savundu:

LAÇİN’DEN ALİŞAN AÇIKLAMASI

Berna Laçin hakkında soruşturma açılmasına neden olan paylaşını için yorum yapan Alişan hakkında açıklamada bulundu.

Laçin bu tweetinde de, “Alişan tweeti silmiş bu durumda. Halkı galeyana getirip, yazdığımı yanlış anlayıp, haksız yere beni hedef gösterdiğini anlamış olmalı . Hatadan dönmek hiç yoktan iyidir. Yoksa yine iflah olmaz bir şekilde iyimser mi düşünüyorum?” ifadelerini kullandı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir