Connect with us

SİYASET

CHP: Getirin imzaları kurultayı toplayalım

CHP MYK Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanarak, gündemdeki konuları değerlendirdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, olağanüstü kurultay talepleri ile ilgili genel merkezin yaklaşımını bir kez daha yineledi.

Published

on

CHP MYK Toplantısı CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda olağanüstü kurultay talepleri değerlendirildi. Toplantı sonrası CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan basın toplantısı düzenledi. Tezcan’ın olağanüstü kurultay taleepleri ile ilgili açıklaması şöyle:

“Arkadaşlar olağanüstü kurultay süreci parti tüzüğünde yazdığı şekilde işliyor. Arkadaşlarımız topladıkları imzaları getirirse gereği yapılacaktır. Baskı iddialarının gerçeklikle ilgisi yoktur. Bu iddiaları ifade etmenin partiye yararı yoktur, zararı vardır. Genel Merkez, “604 imza eğer toplanmışsa sayıları yarıştırmanın anlamı yok. Bunu getirin. Derhal kurultayı toplayalım” demiştir. Dolayısıyla bu çağrının yapıldığı yerde “delegelere baskı yapılıyor” demenin bir anlamı yoktur. Biz Türkiye’nin esaslı meseleleri var. Ona bakıyoruz.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir