Connect with us

MAGAZİN

Deniz Çakır’a sevgilisinden destek

Özel hayatındaki tutumu nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosundan çıkartılan Deniz Çakır’a bir destek de sevgilisinden geldi.

Published

on

Deniz Çakır'a sevgilisinden destek

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın özel hayatındaki çalkantıları sebebiyle dizinin kadrosundan çıkarılan Deniz Çakır’a destek yağıyor. Dizideki rol arkadaşı Oktay Kaynarca’dan sonra Çakır’ın sevgilisi Güvenç Dağüstün de sosyal medya hesabından destek paylaşımı yaptı.

EN BÜYÜK DESTEK SEVGİLİSİNDEN GELDİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Meryem Çakırbeyli karakterine can veren Deniz Çakır’ın, dizinin kadrosundan çıkarılmasının yankıları devam ediyor. Diziden çıkarılmasını sosyal medya hesabından doğrulayan Deniz’e, destek mesajları gelmeye başladı. Dizideki rol arkadaşlarının ardından Çakır’a en büyük desteği sevgilisi Güvenç Dağüstün verdi.

“OMURGALI DİK DURUŞUN HERKESE ÖRNEK OLSUN”

Dağüstün, sevgilisi ile olan fotoğrafının altına, “Emeğin değerini çok iyi bilen, “Türkiye’de kadın olmak”tan nasibini almış canım sevgilim! Omurgalı, onurlu, dik duruşun bir çok kişiye örnek olsun. Seninle gurur duyuyorum. O büyük ustanın dediği gibi: “En güzel günlerimiz, henüz yaşamadıklarımız…” diye not düştü.