Connect with us

EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Müdürlükleri Gece 23.59’a Kadar Hizmet Verecek

Vergi barışında bugün başvurular son bulacak. Bu nedenle sosyal güvenlik müdürlükleri gece saat 23.59’a kadar hizmet verecek.

Published

on

Sosyal Güvenlik Müdürlükleri Gece 23.59'a Kadar Hizmet Verecek

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vergi barışında yapılandırmadan yararlanmak isteyenler vatandaşlar için “SGK borçlarının yapılandırması için bugün son gün.” hatırlatmasını yaparak “Sosyal Güvenlik Müdürlüklerimiz saat 23.59’a kadar hizmet verecek” dedi.

BAKAN ZEHRA ZÜMRÜT SELÇUK SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sosyal medya hesabından, borçların yapılandırması ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

“SOSYAL GÜVENLİK MÜDÜRLÜKLERİ 23.59’A KADAR HİZMET VERECEK”

Bakan Selçuk, Twitter’da yaptığı paylaşımda”SGK borçlarının yapılandırması için bugün son gün! Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız için Sosyal Güvenlik Müdürlüklerimiz saat 23.59’a kadar hizmet verecek” dedi.

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir