Connect with us

3. SAYFA

Arda Berkay’a silahı uzatıp “Kafama sık” dedi!

Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’ın burnunu kırdığı olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanan futbolcu Arda ise olay sonrası hastaneye gidip Berkay’a silahını verdiğini ve “iftiralara inanıyorsan kafama sık” dediğini açıkladı.

Published

on

Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay önceki gece Emirgan’daki bir mekânda kavga etti. Arda Turan’ın, şarkıcının eşi Özlem Ada Şahin’i taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı ileri sürüldü.

Arda Turan ve Berkay’ın önceki gece Emirgan’daki eğlenceleri olaylı bitti. İddiaya göre; Berkay’ın sigara içmek için dışarı çıktığı sırada ünlü futbolcu, Özlem Şahin’in yanına giderek “Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım” dedi. Bu sözleri duyan Berkay, Turan’a “Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız” diye karşılık verdi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin soruşturma başlattı. Berkay’ın eşinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada Arda Turan’ın ifadesine başvurulabileceği öğrenildi.

ARDA: ‘EĞER BU İFTİRAYA İNANIYORSAN BANA SIK’ DEDİM

Bugün Teve2’deki 2. sayfa programına konuşan Arda Turan ise olayı şu sözlerle anlattı:

“O hanımefendi ve arkadaşları yan masamızda eğleniyordu. 1 saat sonra mekana Berkay geldi. Benim yanıma gelip ‘Kaptan seninle yarın görüşelim mi’ dedi. ‘Tamam Berkay, konuşalım’ dedim. Önce şakalaşıyor sandım. Sonra gelip ensemden tutunca sinirlendim. Sonra ‘sana ne oluyor’ dedim, kafayı koydum. O ana kadar neden kavga ettiğimizi bile bilmiyordum. Olayın detaylarını Aslıhan’dan öğrendim. Onu da Özlem aramış. Duyduklarım karşısında şoke oldum. Berkay’ın eşiyle aramızda hiçbir sohbet olmadı. Hastaneye silahla gittim. Berkay’a ‘Ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık’ dedim. Hastanede ‘bir yanlış anlaşılma olmuş’ dedik. Eşiyle ve Berkay ile sarılarak, helalleşerek ayrıldık. Sabah uyandığımda Berkay ve eşinin bu açıklamalarını okudum.”

“KİMSEYE İSTEDİĞİNİ VERMEYECEĞİM”

Olayın ardından gözler doğumuna iki hafta kalan Aslıhan Doğan’a çevrildi. Aslıhan Doğan da Instagram sayfasında konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

“Hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim” diyen Aslıhan Doğan Turan, “Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah’ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar” ifadelerini kullandı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir