Connect with us

SPOR

Tanju Çolak’ın sözleşmesi feshedildi

Adana Demirspor Sportif Direktörü Tanju Çolak’ın sözleşmesi feshedildi. Çolak, görev yaptığı süreçte kendisine destek veren kulüp başkanı Murat Sancak’a teşekkür etti.

Published

on

Adana Demirspor, Sportif Direktör Tanju Çolak’la yollarını ayırdı. Sözleşmenin tek taraflı olarak feshedildiğini belirten Çolak, “Sezon başından bu yana bana destek olan, güvenen başkanımız Sayın Murat Sancak’a ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Adana Demirspor camiasına sonsuz teşekkürler” dedi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Sportif Direktör Tanju Çolak ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Sancak yazılı açıklamasında “Sportif Direktörümüz Tanju Çolak ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Tanju Çolak’a bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Yönetim kurulunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini belirten Çolak, “Adana Demirspor ile bulunan sözleşmemin yönetim kurulu tarafından tek taraflı olarak feshedildiği az önce tarafıma bildirilmiştir. Sezon başından bu yana bana destek olan, güvenen başkanımız Sayın Murat Sancak’a ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Adana Demirspor camiasına sonsuz teşekkürler” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir