Connect with us

MAGAZİN

Can Yaman o dövme için çok ısrar etmiş

Star TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un başrol oyuncusu Can Yaman’ın göğsündeki dövmenin sırrı ortaya çıktı.

Published

on

Dolunay dizisinden sonra ekrana bambaşka bir fizik ve imajla dönen Can Yaman, herkesin dikkatini dövmeleriyle de çekmişti.

Dizide oynadığı Can Divit karakteri için saçını ve sakallarını uzatan oyuncu, bir de göğsünde tam kalbinin üstündeki dövmeyi yaptırmak için de yönetmen Çağrı Bayrak ile baya bir mücadele vermiş!

Can Divit karakterinin Albatros hayranlığı nedeniyle göğsünde taşıdığı dövmenin hikayesini, dizinin yönetmeni Çağrı Bayrak, En Güzel Bölüm isimli bir programa yaptığı açıklama ile anlattı.

Bayrak, Can Yaman ile dövme konusunda uzun süre anlaşamadıklarını ancak Yaman’ın ısrarlı duruşu karşısında onu kırmadıklarını anlattı.

Yönetmeni dövme yaptırmaya razı eden Can Yaman, daha sonra da dövmenin yapılacağı yer ile ilgili de tavrını koymuş anlaşılan!

Çağrı Bayrak, dövme konusu ile ilgili Erkenci Kuş’un hazırlık dönemlerinde Can Yaman ile yaşadıkları o süreci şöyle anlattı:

“Can’la karakteri konuşurken, senaryoyu okuduğumda sakallıydı, en temel özellik oydu. Can dövme yapalım dedi, ben önce istemedim. Yaraları vardı, onu yapacaktık ama Can çok ısrar etti. Dövme modellerine baktı bana gönderdi, ben ona şu olur bu olur diye. Dövmeye karar verdik ama yerine ikna olamadım ben. O göğsüne yapmak istedi, ben arkaya yapmak istedim. Çünkü çekim açısından daha kolay olacaktı arkada olması. Can göğsüne istedi. Onu kırmadık. Göğsüne güzel bir albatros dövmesi yaptık. Saçına,başına hem styling’imiz hem Can hem ben birlikte karar verdik.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir