Connect with us

3. SAYFA

Yönetmen Kazım Öz gözaltında

Yönetmen ve senarist Kazım Öz, Tunceli’de gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesinin hakkında açılan bilgisi olmayan bir soruşturma olduğu belirtiliyor.

Published

on

Senarist ve yönetmen Kazım Öz, Pertek’te gözaltına alındı. Öz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hakkımda yakalama kararı var diye Pertek çıkışında gözaltına alınıyorum” dedi.

Avukat Enver Doğan, Kazım Öz’ün Diyarbakır’da hakkında açılan bir soruşturma nedeniyle gözaltına alındığını söyledi. Doğan, “Diyarbakır’da bir soruşturma başlatılmış. Muhtemelen ifade vermeye gitmediği için hakkında yakalama kararı çıkarılmış olabilir. Çünkü yakınlarından öğrendiğim kadarıyla Kazım beyin bir adres değişikliği olmuş ve bu nedenle tebligat kendisine ulaşmamış olabilir. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılabileceğini tahmin ediyorum” dedi.

Kazım Öz’ün sağlık kontrolünün ardından götürüldüğü Pertek Emniyeti’nde bekletildiğini söyleyen Enver Doğan, “İfade vermek üzere Diyarbakır’a da götürülebilir ama buna gerek de kalmayabilir. Ancak hakkındaki soruşturmanın içeriğini bilmiyoruz, bunun için dosyanın Pertek’e ulaştırılmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir