Connect with us

SPOR

Emre Mor efsanesi bitti!

Türk futbolunun gelecek vaat eden, genç yaşında efsaneleşen Emre Mor, kısa sürede kariyerini yerle bir etti.

Published

on

21 yaşındaki oyuncu, henüz çok genç olmasına rağmen futbolundan çok, skandalları ile ön planda. A Milli Takım formasıyla EURO 2016 turnuvasında performansıyla dikkatleri üzerine çeken Emre Mor, o dönem Danimarka ekibi Nordsjaelland’da forma giyiyordu.

HERKESİN GÖZDESİYDİ

Avrupa devlerinin transfer radarına giren 21 yaşındaki oyuncu, 1 Temmuz 2016 tarihinde 9 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Bundesliga ekiplerinden Borussia Dourtmund’a transfer oldu.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Taraftarın kendisinden büyük beklentileri olan Mor, Alman temsilcisinde bir sezon boyunca 19 maça çıkabildi. 475 dakika süre alan genç futbolcu bu maçlarda 1 gol atarken 3 de asist üretti.

YENİ TAKIMI CELTA OLDU AMA…

Dortmund’da dönemin teknik direktörü Thomas Tuchel’in planları arasında yer almayı başaramayan Mor, 13 milyon Euro karşılığında La Liga takımı Celta Vigo’nun yolunu tuttu. Celta Vigo formasıyla toplamda 36 maça çıkan 21 yaşındaki oyuncu performansıyla eleştiri yağmuruna tutulurken antrenmanlardaki performans düşüklüğü sonrası kadro dışı kaldı.

21 YAŞINDA PEŞ PEŞE CEZA…

Öte yandan kısa kariyerine bir çok olumsuz durum ekleyen Mor, toplamda 4 kez kadro dışı kalırken 2 kez de tesislere alınmadı. 1 defa da B takıma yollanan 21 yaşındaki futbolcu, 2 kez de para cezasına çarptırıldı. Bu sezon ise sadece 4’ü ilk 11 olmak üzere 9 maça çıkabilen Emre Mor, gol atamazken asist de üretemedi.

GÖNDERİLMESİ BEKLENİYOR

İspanya ekibinde disiplinsiz davranışlarıyla 4 kez kadro dışı kalan genç futbolcunun devre arasında teklif gelmesi halinde bir kulübe kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir