Connect with us

SİYASET

Erdoğan eski dostuna “taklacı” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu’da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, isim vermeden Saadet Partisi’nin Ordu Büyükşehir adayı İdris Naim Şahin’i eleştirerek “Bu taklacıya öyle bir ders verin ki karşınıza çıkmaya yüz bulamasın” dedi.

Published

on

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu’da vatandaşlara seslendi. Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ordu bir kez daha kendi kardeşine, milletin adamına, milletin partisine, gönül belediyeciliğine, tüm adaylarına sahip çıkmak için sabırsızlanıyor” dedi.

“YOLDA ARKADAŞINI SATARSAN…”

Erdoğan, isim vermeden Saadet Partisi’nin Ordu Büyükşehir adayı İdris Naim Şahin’i eleştirerek şunları söyledi:

“Duyduğuma göre, paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davamıza maalesef aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan oy devşirmeye çalışıyormuş. Beraber yola çıkarsın, ama yolda arkadaşını satarsan o zaman Ordulu ona ne deneceğini iyi bilir. Terör örgütüyle bir olup, bize parmak sallayan birisiyle bizim işimiz olmaz. Seni milletvekili yapacağız, bakan yapacağız, sonra utanmadan, sıkılmadan oy devşireceksin. Bu kişi Ordu’ya yapılan her işe de sahip çıkıyormuş, sen kimsin? Bu şehre ne yapılmışsa altında sadece AK Parti’nin ve onunla yol yürümeye devam eden kadroların imzası vardır. Bu taklacıya öyle bir ders verin ki karşınıza çıkmaya yüz bulamasın.”

ERDOĞAN 2014’TE İDRİS NAİM ŞAHİN’İN ŞANTAJ KASETİ İLE AKP’DEN AYRILMAK ZORUNDA KALDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine bir seçim arifesinde Ordu’de 30 bin kişiye hitaben yaptığı konuşmada (24 Mart 2014) dönemin Başbakanı olarak, eski dostu İdris Naim Şahin’in AKP’den neden ayrıldığını şu sözlerle dile getirmişti:

“Ordu’da bizim aramızda tutunamayan bazıları da sahaya çıkmış. Maalesef. Ak Parti’nin oylarını nasıl azaltırız diye sağda solda dolaşıyorlarmış. Hele hele bunların içerisinde bir tanesi var ki benim yaklaşık 45 yıllık beraber olduğum, tanıdığım, bildiğim ve onu da belediye başkan olduğum zaman genel sekreter yardımcısı yaptığım, daha sonra partide kurucu yaptım. Partimin genel başkan yardımcılıklarından bir tanesini ona verdiğim ve daha sonra bakan yaptığım biri. Ama bu seçimde buradan büyükşehir belediye başkan adayı olmayınca, olamayınca biliyorsunuz istifa edip ayrıldı. Niye biliyor musunuz? Onun da şantaj kasetleri var. Onu da açıklayacaklar diye korkarak gitti, biliyorum. Şimdi bakıyorum ki şu anda unutmayın kardeşlerim ahlakı olmayan siyasetin millete, ülkeye faydası olmaz. İlkesi olmayan, hedefi, planı, projesi olmayan siyasetin Ordu’ya faydası olmaz. Kazanmak için değil kaybettirmek için siyaset yapılmaz. Bu ahlaksız, ilkesiz siyasettir.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir