Connect with us

MAGAZİN

Rihanna evlilik yolunda!

Güzel şarkıcının, ilk kez 2017 yılında bir tatilde birlikte görüntülendiği milyarder sevgilisi Hassan Jameel ile nişanlandığı iddia edildi. Bütün bu iddiaların ortaya atılmasının nedeni ise Rihanna’nın Instagram’da bir videoyu beğenmesi.

Published

on

31 yaşındaki Rihanna, E! kanalının sunucularından Morgan Stewart’ın sosyal medya hesabında paylaştığı ve kendisiyle ilgili “Bir nişan görüyorum ve muhtemelen bir de bebek” dediği videoyu beğendi. Bu da Rihanna ile Jameel’in nişanlandığı iddialarını güçlendirdi.

Stewart, videoda Rihanna ile ilgili beklentilerini şöyle sürdürdü: “Bebek henüz değil. Ama kesinlikle bir nişan görüyorum ve iki yıl içinde de bir bebek.”

Bir hayranı da Rihanna’nın bu paylaşımı beğendiğini görünce “Rihanna beğendi, bebek geliyor” yorumunu yaptı.

Rihanna ise bu yorumlara, Stewart’ın paylaşımını beğenmek dışında hiçbir cevap vermedi.


Rihanna’nın sevgilisi Hassan Jameel ile ilişkisi bu havuz sefası fotoğrafı ile ortaya çıkmıştı

Rihanna’nın sevgilisi Hassan Jameel, Toyota’nın Suudi Arabistan temsilciliğini yapan Abdul Latif Jameel Co. Ltd’nin varisi. Yüksek öğrenimini Londra’da Business School ve Sophia Üniversitesi’nde yaptı.

1988 doğumlu Hassan Jameel, ilk evliliğini sanat eksperi Lina Lazaar ile yaptı. Boşandıktan sonra Naomi Campbell ile yaşadığı ilişkiyle de magazin gündeminin ilk sıralarında yer aldı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir