Connect with us

MEDYA

“Yarın 18.45’de görüşmek üzere” dedi ama..!

Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Spikeri Buket Aydın, dün (25 Nisan Perşembe) sunduğu ana haber bültenini kapatırken, “Yarın akşam saat 18.45’te görüşmek üzere” dedi ama öyle olmadı.

Published

on

Doğan Yayın Grubu’nun Demirören Grubuna satılmasıyla birlikte Kanal D Haber’in başına getirilen Buket Aydın’ın ekran macerası uzun sürmedi.

Haberde ve yorumda objektifliğini her geçen gün kaybeden Buket Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı canlı röportajda Türk medya tarihine geçecek bir ilke imza attı ve CHP Liderinin 31 Mart Yerel Seçimleri sonucuna ilişkin beklentileri karşısında kahkaha atmıştı.

Hemen herkes, bugün Buket Aydın’ın kovulmasının nedeni olarak bu röportajı gösterse de tek nedenin bu olmadığı iddia ediliyor.

Buket Aydın, 31 Mart gecesi canlı yayında Ertuğrul Özkök’le de ciddi bir şekilde gerilim yaşamıştı. Özkök’le Buket Aydın arasındaki bu gerilimin yayın sonrası da devam ettiği iddia ediliyor.

Medyafaresi.com’un haberine göre Buket Aydın bugün ekrana çıkmadığı gibi plazadan yüz kızartıcı bir tavırla kovuldu.

Medyafaresi.com, Buket Aydın’ın üst düzey bir yönetici için hiç de şık olmayan bir şekilde güvenlik görevlileri eşliğinde binadan çıkartıldığını yazdı.

Buket Aydın bugün (26 Nisan Cuma) akşama kadar Kanal D Ana Haber Bülteni’ni kendisinin sunacağını sanıyordu. Hatta dünkü haber bültenini kapatırken, “Yarın akşam saat 18.45’te görüşmek üzere…” demişti.

Kanal D’nin resmi internet sitesinde şu saate kadar yayında kalan “Yayın Akışı”nda da ana haber bülteninin Buket Aydın tarafından sunulacağı belirtilmişti. Ama Buket Aydın tam bir şok yaşadı ve apar topar binadan çıkartıldı. Ana Haber Bültenini de CNNTürk’ten Semiha Şahin sundu.

Ana Haber Bülteninin bitiminde her zaman ekrana getirilen roll caption da bu akşak ekrana verilmedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir