Connect with us

3. SAYFA

Buket Aydın haberine erişim yasağı

Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Bülteni Spikeri Buket Aydın’ın kovulması ve Ankara’dan hatırı sayılır yöneticilerin torpili ile geri işe dönmesine ilişkin Medyaradar’da yayınlanan kulis haberlerine erişim yasağı getirildi.

Published

on

Buket Aydın, Nisan ayı içinde iki kez kovulduğuna ilişkin haberlerle gündeme gelmişti. İlk haber Demirören Grubu tarafından resmi açıklama ile yalanlanırken, son kovulma haberleri karşısında sessiz kalınmıştı.

Aydın’ın kanaldan güvenlik zoruyla çıkarıldığı iddiası kulislere yansırken, bu gelişmelerin ardından devreye Ankara’dan hatırı sayılır üst düzey yöneticilerin devreye girdiği ileri sürüldü.

Son olayda Demirören’in Mehmet Soysal’a astronomik sayılacak bir tazminatla işine son verilmesi talimatı verdiği ancak, Buket Aydın’ın tazminatı kabul etmediği, devreye AKP’yi sokarak işe geri döndüğü iddia adeliyor.

İşte bu çalkantılı süreçte Medyaradar’da Buket Aydın’ın işten neden kovulduğuna ilişkin ayrıntılı bir kulis haberi yer aldı.

Medyaradar’ın haberine Demirören Medya Grubu tarafından kısa süre içinde erişim yasağı kararı çıkartıldı. Erişim yasağı getirilen haberde Buket Aydın’ın davetsiz gittiği bir jet sosyete düğününde yaşanan kriz sonucu işine son verildiği ifadeleri yer alıyordu.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir