Connect with us

3. SAYFA

Savaşın siyaset cephesi!

İdlib’teki hain saldırı sonucu 36 askerimizin şehit düşmesi tüm Türkiye’yi yasa boğarken o saldırıda şehit düşen askerlerimizden Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki cenaze namazında gözyaşı sel oldu. Cenaze törenine katılanlar göz yaşına boğulurken iki siyasetçinin, törende ön kapma yarışı skandala dönüştü.

Published

on

Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in cenaze namazı, on binlerin katılımı ile Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından kıldırıldı.

Cenaze namazında cemaat selam verip namazı tamamlamak üzere iken kameralara ilginç bir görüntü takıldı.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, beyaz kıyafeti ile namazdaki cemaatin önüne geçerek, objektiflerde belirdi.

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun duaya başlaması ile o da duaya katıldı. Ancak, bu hareketine tepki gösteren şehidin silah arkadaşları ve yakınları da Aylin Cesur’un önüne geçerek bir anlamda onu sessizce protesto etti.

Tam skandal bitti derken bu kez Aylin Cesur’u geri plana iten tanıdık bir sima daha ön safa geçti.

AKP’nin eski bakanlarından Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, cenaze namazını kılan cemaatin ön safında belirdi. Cenaze namazına geç kalmıştı…

İl Müftüsüne kim söyledi kim talep etti bilinmez Veysel Eroğlu’nun gelmesi ile birlikte cenaze namazı, “Geç gelenler!” için tekrar kılındı. Namaz tekrar edelirken İYİ Partili Aylin Cesur da saf dışında kaldı.

Veysel Eroğlu şehit cenazesine geç kaldı

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir