Connect with us

MAGAZİN

Hilal Altınbilek dizi hakkında bilgi verdi

Atv’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2. sezonu kapattı mı? Dizinin başrol oyuncusu Hilal Altınbilek’in açıklaması dizinin yeni bölümlerini bekleyen hayranları çok üzdü… Hilal Altınbilek, katıldığı instagram canlı yayınında dizinin bu sezon çekilmeyebileceğini söyledi.

Published

on

Adana’da Mart ayının ortalarında çekimlere ara verilmişti. Tüm oyuncular da evlerine dönerek kendilerini karantinaya aldı. Dizinin en son 63. bölümü 9 Nisan Perşembe günü yayınlanmıştı.

Hilal Altınbilek, “Dizimiz böyle bir durum olduğu için tam inanın kesin bilgi veremeyeceğim. Fakat, bilmiyorum da galiba seneye buluşacağız gibi duruyor. Bilmiyorum, her an her şey de değişebiliyor” açıklamasını yaptı.

Kimsenin ne zaman başlanacağı konusuna cevap veremeyeceğinin de altını çizen Hilal Altınbilek, kendi düşüncesinin gelecek sezon yeni bölümlerin yayınlanabileceği şekilde olduğunu ifade etti.

Koronavirüs salgınında bir hayli olumsuz etkilendiği anlaşılan Hilal Altınbilek, “Bitti dendiğinde eskisi gibi olacak mı her şey? Ben mesela bitti dediğinde yine bi dururum, bitti mi acaba emin olmak için. Eminim birçok kişi de öyle yapar. Hiç önünü göremediğimiz bir durumla karşılaşıyoruz” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir