Connect with us

MAGAZİN

İkbal Gürpınar yoğun bakımda

İkbal Gürpınar’ın koronavirüse yakalandığı ve yoğun bakım altında tedavi altına alındığı öğrenildi. Gürpınar’ın oğlu ünlü sunucunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Published

on

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar’dan üzücü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Gürpınar’ın yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

Gürpınar’ın oğlu, annesinin Instagram hesabından açıklama yaptı:

“Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Annem İkbal Gürpınar, corona sebebiyle yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz. Sizlerin duaları vesilesiyle annemin iyileşeceğine inanıyoruz. Durumu iyiye gidiyor çok şükür. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.”

İkbal Gürpınar’ın babası Murtaza Dönmez, Eylül ayında koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

İKBAL GÜRPINAR KİMDİR?

İkbal Gürpınar, 4 Ekim 1969 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelmiştir. Okul içinde açılan sınavı kazanarak spikerliğe başlamıştır.

1994-1995 yılında TRT’de “25.Saat” isimli programla televizyona ilk adımı atmıştır. Ardından Ortadoğu Amme İdaresi’nde ithalat ihracat elemanı sertifika programına katılıp bitirmiştir. Kısa bir süre restoran zincirleri kuran bir firmada Halkla İlişkiler ve Franchising müdürlüğü yapmıştır.

TRT Gap’ta çeşitli programlar sunmuş, 1998-2000 yılları arasında TRT’de çalışıp, bir hastanede halkla ilişkiler müdüreliği yapmıştır. 2006 yılında ise “İkbal’le Yaşama Dair” adlı programı sunmuştur. “Yüzük Taşı”, “Mutluluk Oyunu” ve ardından “Kimse Yok Mu?” isimli programları da sunmuştur. Daha sonra ise “Hayatın İçinden” isimli programı da sunmuştur.

“Kimse Yok mu?” ile birlikte olarak TRT’de “Gün Başlıyor” programını sunmuştur. Yaşadıklarını, izlenimlerini ve deneyimlerini 3 kitapta yazmıştır. Şiir albümleri ve şarkıları bulunmaktadır. Çocuklar için masallar yazmıştır.

İkbal Gürpınar 3 defa evlenmiştir ve 2 çocuğu bulunmaktadır.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir