Connect with us

MAGAZİN

TRT’nin yeni bombası: Kıbrıs Ada Kışı

TRT1 ekranlarında Kıbrıs’ı anlatan çok özel bir yapım yakında izleyicilerle buluşacak. TMC Film tarafından hazırlıkları titizlikle yapılmakta olan Kıbrıs Ada Kışı isimli dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi.

Published

on

TV100’den Birsen Altuntaş, Kıbrıs Ada Kışı dizisinde Rauf Denktaş’ı oynayacak ismin Devrim Saltoğlu olduğunu duyurdu. Saltoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olan Rauf Denktaş olarak ekranda farkını hissettirecek. Oyuncunun merhum Denktaş’a benzerliği de dikkatleri çekecek.

Foto - Devrim Saltoğlu’nun en son Star TV’nin final yapan Güvercin dizisinde Celil karakterini oynamıştı.

Devrim Saltoğlu’nun en son Star TV’nin final yapan Güvercin dizisinde Celil karakterini oynamıştı.

Foto - Kıbrıs Türklerinin yaşadığı acıların yeniden hatırlatılacağı Kıbrıs Ada Kışı dizisinde hikaye 1964 yılında başlayacak ve 1974 yılında Türkiye’nin düzenlediği Barış operasyonu ile de son bulacak.

Kıbrıs Türklerinin yaşadığı acıların yeniden hatırlatılacağı Kıbrıs Ada Kışı dizisinde hikaye 1964 yılında başlayacak ve 1974 yılında Türkiye’nin düzenlediği Barış operasyonu ile de son bulacak.

Foto - TRT1'de ekrana gelecek olan Kıbrıs Ada Kışı dizisinin kadrosunda; Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Miray Akay gibi isimler yer alacak.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir