Connect with us

GÜNDEM

FETÖ’den New York’ta “Stop Erdoğan” reklamı

New York’ta yer alan elektronik reklam panolarına ilan veren FETÖ’nün ABD’deki platformlarından olan “Silenced Turkey” oluşumu, Türkiye ve Erdoğan düşmanlığında sınır tanımayacak reklam panolarına “Stop Erdoğan” yazılarını yazdırdı.

Published

on

Özellikle ünlü markaların reklam yüz binlerce dolara reklam verdiği yer olarak bilinen Time Square’de ilan veren FETÖ’cü platform Türkiye ve Erdoğan aleyhinde kara propaganda faaliyetleri gerçekleştirdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, New York sokaklarında, FETÖ lobisinin Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan ilanları hakkında bir açıklama yaptı. Duruma Twitter’dan çok sert tepki gösteren Çelik, “Bu ihanet şebekesi Türkiye’yi durduramaz, Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramaz. FETÖ ihanet planlarının önünde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı gördüğü için dünyanın her yerinde Erdoğan düşmanlığı yapıyor.” ifadelerini kullandı.

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD’nin New York şehrinde ‘Stop Erdoğan’ yazılı ilanlar yayınlanmasını organize eden şahıslar hakkında soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Amerika’nın New York eyaletindeki caddelerde bulunan reklam panolarında yer alan ‘STOP TRIPLED IN FEMICIDE ERDOGAN’S TURKEY’, ‘5,000 WOMEN +780 BABIES ARE POLITICAL PRISONERS IN TURKEY’ ilanları ile ilgili reklam ilanlarını veren ve organize eden kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.