Connect with us

EKONOMİ

Başınıza damat kadar taş düşsün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında yaptığı yorumları değerlendirdi. Erdoğan, “CHP zihniyeti bir tweet yarışında. Tutturmuşlar bir damat da damat, damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza” dedi.

Published

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

– Sözlerimin hemen başında bu gece idrak edeceğimiz Miraç kandilinizi tebrik ediyorum. Ülkemize, milletimize, ümmetimize huzur ve esenlik vermesini diliyorum.

– Türkiye yenilenebilir enerji başta olmak üzere enerji yatırımlarıyla bu alanda dünyada en büyük atılımı yapan ülkelerdendir. Güneşimizden suyumuza kadar enerji üretebilecek tüm imkanlarımızdan istifade ediyoruz. En büyük atılımlarımızdan biri de Akkuyu Nükleer Güç Santrali’dir. Nükleer güç santrallerinin ülkemize gelişi her nedense sürekli engellenmiştir. Biz de Türkiye’ye nükleer güç santrali kazandırmak için yola çıktığımızda pek çok sıkıntıyla karşılaştık. Bunun başında CHP zihniyeti var.

– CHP zihniyeti bir tweet yarışında. Tutturmuşlar bir damat da damat, damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza. Tutturmuşlar, ‘Şu kadar para nerede.’ O kadar paranın hepsi bu milletin hazinesinde ve Merkez Bankası’nda. Kaybolan bir şey yok.

Ayrıntılar geliyor…

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir