Connect with us

FOTO GALERİ

“Annemi şimdi daha iyi anlıyorum”

Published

on

Cihangir’de objektiflere takılan çiftten müzik direktörü Cem Öget, “Çok mutluyuz, keyfimiz yerinde. Vakti gelince yaşanması gereken bir duygu olduğunu öğrendik. Artık gün sayıyoruz” dedi.

Müjgan Ferhan Şensoy ise, “Bir dakika, ‘Gün sayıyoruz’ derken, daha beş ay var hayatım” karşılığını verince, çift gülmeye başladı. Öget, bahar çiçeklerini eşine aldığını söyledi.


“KENDİMİ KİLO STRESİNE SOKMAK İSTEMİYORUM”

“Hamileliğinizde kilo almaktan korkuyor musunuz?” sorusuna Şensoy, “Pandemide zaten epey kilo almıştım. Bir de üstüne bu dört ayda da kilo aldım. Kilo almam diğer hamileliklere göre biraz hızlı gidiyor galiba ama o kıyaslamayı yapmak istemiyorum.”


“İlk defa yaşadığım bir süreç ve bunun keyfine varmak istiyorum. Annelik duygusu harikaymış. Annemi şimdi daha iyi anlıyorum. Daha önce böyle kilo alıp, verdiğim oldu. Bütün doğuranlar kilolarını veriyor.”


“Mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyorum. Bebeğime zarar verecek şeyleri yememeye dikkat ediyorum. Kendimi de kilo stresine sokmak istemiyorum bu süreçte” diye yanıt verdi.


“EŞİM FERHAN ŞENSOY DA BU NERGİSLER GİBİ ÇOK GÜZEL”

Çift geçtiğimiz ay Cihangir’de görüntülenmiş, Şensoy’un elindeki çiçek demeti sorulmuştu. Cem Öget, “Çok güzeller değil mi? Yılın ilk nergisleri. Görünce dayanamadım aldım çünkü eşim Ferhan da bu nergisler gibi çok güzel. Güzele de böylesi yaraşır” cevabını vermişti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir