Connect with us

MAGAZİN

Hadise sevgilisini takibe aldı!

Published

on

Şarkıcı Hadise, oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım’ı sosyal medyada takibe aldı. Daha önce kimseyi takip etmeyen popçu, bu hamlesiyle ‘ayrılık’ iddialarını da yalanlamış oldu.

Geçtiğimiz yılın sürpriz birlikteliği olan Hadise ile Kaan Yıldırım hakkında çıkan haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Hadise hakkında çıkan iddialar yüzünden ilişkilerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ünlü çiftin, yollarını ayırdığı öne sürüldü.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen çift, çıkan haberlerin ardından sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başladı.

Daha önce 12 milyondan fazla takipçisi bulunan hesabından kimseyi takip etmeyen şarkıcı, “Hadise kural bozdu!” dedirtti. 35 yaşındaki popçu, ayrıca bu hamlesiyle ‘ayrılık’ iddialarını da yalanlamış oldu.

Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Hadise’nin paylaşımı kafaları karıştırmıştı. Şarkıcının, sol bileğine kendisinin ve Kaan Yıldırım’ın adlarının baş harflerini dövme yaptırdığı ileri sürülmüştü. İki harfin arasındaki kalp işareti de dikkat çekmişti.

Hadise ve Kaan Yıldırım, Sevgililer Günü’nde şaşırtan bir paylaşımda bulunmuştu. Çift, filtre ile ergenlik yıllarına dönmüştü. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafın altına “7’den 77’ye Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun” notunu düşmüştü.

Hadise, barışma sonrasındaki evlilik haberiyle ilgili, “Öyle bir şey olursa zaten duyarsınız” ifadelerini kullanmıştı. Şarkıcı, “Kaan Yıldırım sizinle barışmak için yollarınıza gül döktü mü?” şeklindeki soruya ise kahkaha atarak karşılık vermişti.

Hadise, koronavirüse yakalandıktan sonra karantinayı kendi evinde geçirmişti. Korona endişesinin kendisinde anksiyete (kaygı bozukluğu) hastalığına yol açtığını söyleyen sanatçı, “Benim için zor bir süreçti. Hastanelik olmadım. Bu süreci daha zor durumda hastanelerde geçiren insanları görünce şükrettim” demişti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir