Connect with us

MAGAZİN

Petekkaya Acun’a “Yuh” çekti!

Kırmızı Oda dizisinde ‘Sadi’ karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, dün akşam TV8’de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz’ın ödül almasına sosyal medyadan “yuh” çekerek tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

Published

on

“UTANIYORUM SİZİN KANALINIZDA OLMAKTAN”

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan “Peşimde” şarkısıyla gecede ‘En İyi Çıkış’ ve ‘En İyi Klip’ ödüllerini alan Kerimcan Durmaz’a tepki gösteren Petekkaya’nın, TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’yı eleştirdi. Kerimcan Durmaz’ın uçaktaki mastürbasyon görüntülerini hatırlatan Petekkaya, “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh” ifadelerini kullandı.

PETEKKAYA: ÇOK AYIP

Erkan Petekkaya’nın sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen ardından Kırmızı Oda dizisiyle ilgili bir gönderi yayınlaması dikkat çekti. Petekkaya, “Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuhh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak” dedi.