Connect with us

MAGAZİN

İzzet Altınmeşe’nin oyuncu oğlu Ali Murat Altunmeşe vefat etti

İzzet Altınmeşe’nin oyuncu oğlu 42 yaşındaki Ali Murat Altunmeşe, Mersin’de kaldığı apartmanın 11’inci katından düşerek vefat etti.

Published

on

Müzisyen İzzet Altınmeşe’nin son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisinde rol alan oyuncu oğlu Ali Murat Altunmeşe vefat etti. 42 yaşındaki Ali Murat Altunmeşe’nin Mersin’in Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi’nde kaldığı apartmanın 11’inci katından düştüğü öğrenildi.

Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Altunmeşe’nin cansız bedeni, otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ali Murat Altunmeşe, “Ali Baba ve 7 Cüceler” (2015), “Bir Don Juan Öldürmek” (2014), “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” gibi projelerde yer aldı.

Ali Murat Altunmeşe’nin kardeşi Fırat Altunmeşe de “Mucize Doktor” dizisiyle adını duyurmuş, “Evlilik Hakkında Her Şey” dizisine de rapçi Aztek Ural karakteri dahil olmuştu.

CEM YILMAZ: ÇOK ÜZÜLDÜM

Altunmeşe’nin ölüm haberinin ardından komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yılmaz, “Ali Murat kardeşimizin acı haberini aldım. Çok üzüldüm. Altınmeşe ailesine başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun” dedi.