Connect with us

MAGAZİN

Azra Akın Erkan Özerman’a dava açtı

Azra Akın, organizatör Erkan Özarman aleyine dava açtığını açıkladı.

Published

on

Azra Akın önceki gün oğlu Demir’le Etiler’deki bir alışveriş merkezindeydi. Akın, organizatör Erkan Özerman’ın açıklamalarından sonra hukuki süreci başlattıklarını söyledi.

Azra Akın, “Gerekli davayı açtık. Bu yüzden konu hakkında konuşmayacağım” dedi.

NE OLMUŞTU?

Best Model Of Turkey ve Best Model of The World‘ün kurucusu olan ünlü organizatör Erkan Özerman, Falsh TV’de Al Sana Haber programına konuk oldu.

Bir dönem sevgili olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında ilginç sözler söyleyen Özerman’ın hedefinde Azra Akın vardı.

“Onun yüzünden defile kaçırdı”

İkilinin sevgili olduğu dönemi anlatan Özerman açıklamasında, “Onun Kıvanç’a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık. O Amsterdam’da oturuyor. Oğlan Paris’de çalışıyor. Telefon açıyor ‘Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?’ Başlıyor ağlamaya. Oğlan kalkıyor trene binip 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç’a atılan iftirayı burada anlatamam. Azra, onu elden kaçırma korkusu ile iftira attı” iddiasında bulundu.