Connect with us

MAGAZİN

Mesut Akusta Teşkilat’a veda mı ediyor?

TRT1’in dizisi Teşkilat’ın yayınlanan son bölümüyle Mete Başkan’ın akıbeti merak konusu oldu. Kurşunların hedefi olan Mete Başkan’ın yere yığıldığı anlar Teşkilat’ın 39. Bölümüne damga vurdu. Peki, Teşkilat dizisinde Mesut Akust’nın canlandırdığı Mete Başkan öldü mü? Mesut Akusta kadrodan ayrıldı mı?

Published

on

Teşkilat dizisi en son 20 Mart Pazar günü ekrana geldi. Yayınlanan son bölüm ardından Mete Başkan’ın Teşkilat macerasının devam edip etmeyeceği dizi takipçileri tarafından merak ediliyor.

Pazar günü ekrana gelen 39. bölümde çatışma sahnelerinin ardından Mete Başkan kurşunların hedefi oldu. Yıldırım tarafından sırtından vurulan Mete Başkan’ın yere yığıldığı anlar son bölümün finali oldu. Serdar’ın kolları arasında bilincini yitiren Mete Başkan’ın akıbeti 40. bölümde belli olacak.

Birsen Altuntaş
ise, Mesut Akusta’nın, 39. bölüm ile diziye veda ettiğini yazdı.

Mesut Akusta geçtiğimiz yıl beyin kanaması geçirmiş ve diziye bir süreliğine ara vermişti.

MESUT AKUSTA KİMDİR?

Akusta, 22 Şubat 1964 tarihinde Konya’da dünyaya geldi. Babasını kaybettikten sonra ise Ankara’ya taşındılar. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da aldı. Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı. Ankara’da çocuk oyunu ile tiyatroya başladı. 1992 yılında Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları’na katıldı. 1997 yılında Nezihe Araz’ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzakerelerde yer aldı. 14 Ocak 2011 yılında kaza yapmıştı. Akusta, 2016 yılından bu yana Şafak Özbir ile evlidir ve çiftin bir kızı bulunuyor.