Connect with us

MAGAZİN

Oyuncu olmak için zoru başardı

Şu günlerde ilgi ile izlenen Mahkum dizisinde Ali rolünü oynayarak dikkatleri üzerine çeken Ramiz Mullamusa, oyuncu olabilmek için üstesinden eldiği zorluklarla duyanları şaşkına çeviriyor.

Published

on

Mahkum dizisinde Ali karakteri ile rol alan 23 yaşındaki oyuncu Ramiz Mullamusa hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Henüz 7 yaşındayken oyunculuğa başlayan Ramiz Mullamusa’nın, sırf oyuncu olabilmek için kekemeliği yendiği öğrenildi.

Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Gönül Dağı gibi pek çok işte rol alan genç oyuncu, başarılı performansı ile kısa sürede dikkat çekti.

Hikayesini anlatan Ramiz Mullamusa, “Daha 7 yaşındayken karar vermiştim oyuncu olmaya. Televizyon izlerken ekranda hep kendimi görür gibi olurdum. Ancak köyde yaşadığımız için böyle şeyler bizim için imkansızdı. Bir süre sonra yaşadığım bazı ailevi sorunlar yüzünden bende kekemelik baş gösterdi. Yaşadığım bu problem, beni oyunculuk hayalimden bir adım daha uzaklaştırdı. Üstelik babam da oyuncu olmama karşıydı. Bana hep ‘Üniversite oku, gerçek bir mesleğin olsun’ diyordu. Oyunculuğu bir meslek gibi görmüyordu.”

OYUNCU OLMAK İÇİN KEKEMELİĞİNDEN KURTULDU

“Önce kekemeliğimden kurtulmam gerekiyordu. Azimliydim, hep kendi kendimi motive ettim. Yüksek sesle şiirler okuyor, okuma çalışmaları yapıyordum. Sonunda bu sorunu yenmeyi başardım.” ifadelerini kullandı.