Connect with us

KÜLTÜR SANAT

Kemal Sunal kabri başında anıldı

Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal’ın vefatının 22. yılında mezarı başında anma töreni düzenlendi. Sanatçının Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma töreninde, Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Published

on

Türk sinemasının efsane isimlerinden Kemal Sunal vefatının 22. yılında mezarı başında düzenlenen bir törenle anıldı.

Sanatçının oğlu Ali Sunal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, annesi Gül Sunal‘ın talihsiz bir kaza geçirdiği için bugün katılamadığını belirterek, “Düştü, kaburgası kırıldı gelemedi, selamlarını iletti. En kısa zamanda onunla birlikte de geleceğiz. Ona da buradan geçmiş olsun diliyoruz, Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

Sunal, zamanın nasıl geçtiğinin anlaşılmadığını ifade ederek, babalarının vefatından sanki 22 yıl değil 22 gün geçmiş gibi hissettiklerini söyledi.

Çocukluğunun süper kahramanlarından Cüneyt Arkın’a da rahmet dileyen Sunal, şunları söyledi:

“Onunla fotoğrafımı ararken sünnet düğünümün olduğu albümü buldum. Birlikte fotoğrafımız vardı geçenlerde onu paylaştım, aynı albümde babamla da bir fotoğrafım vardı, onu da görünce çok güzel günler yaşanmış diye düşündüm. Çünkü güzel insanlarla yaşanmış, o yüzden de şanslı hissediyoruz kendimizi. Mekanları cennet olsun.”