Connect with us

Sinema

Tom Cruise Görevimiz Tehlike 8 filmini kilisede çekmek için kraliyet ailesinden öçel izin aldı

Top Gun: Maverick’in gişe başarısı ile kariyerinin en yüksek hasılatına ulaşan Amerikalı ünlü oyuncu Tom Cruise, sıradaki projesi için çalışmalara başladı. Oyuncu, yeni Görevimiz Tehlike filminin çekimlerini Londra’daki Wesminister Abbey’de gerçekleştirmek için izin aldı.

Published

on

Görkemli kraliyet etkinliklerine ev sahipliği yapan Westminster Abbey, Amerikalı oyuncu Tom Cruise için film setine dönüşüyor.

ÇEKİMLERİ KİLİSEDE YAPACAK

Cruise, Görevimiz Tehlike 8 filminin çekimlerini Westminster Abbey’de gerçekleştirmek için çok nadir verilen bir izin aldı.

SERİNİN 8. FİLMİ ÇEKİLECEK

60 yaşındaki oyuncu, kraliyet etkinliklerinin düzenlendiği kilisede yeni Görevimiz Tehlike filminin bazı sahnelerini çekecek.

MÜKEMMEL YERİ BULDU

The Sun’ın haberine, oyuncunun filmin çekimleri için kilise arayışında olduğu ve Westminster Abbey’nin bunun için mükemmel bir mekan olduğu belirtildi.

TALEPLERİ GERİ ÇEVİRİYOR

Kilisenin genelde bu tür isteklere karşı oldukça katı bir tutum sergilediği ve talepleri geri çevirdiği biliniyor.

PANDEMİ NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Pandemi nedeniyle Görevimiz Tehlike 7 filmininin vizyon tarihi ileri bir tarihe atılmıştı. Filmin 14 Temmuz 2023’te vizyona girmesi bekleniyor.

Westminster’da çekimleri gerçekleşecek olan 8. Görevimiz Tehlike filminin ise 28 Temmuz 2024’te izleyiciyle buluşması planlandı.