Connect with us

MAGAZİN

Tom Cruise eski aşkı Sofia Vergara’nın peşine düştü

Ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise, eski aşkı Sofia Vergara’nın Joe Manganiello ile 7 yıllık evliliğini bitirme kararı almasının ardından harekete geçti. Cruise’un Vergara’dan bir şans daha istediği iddia edildi.

Published

on

“Modern Family” dizisiyle tanınan Sofia Vergara, meslektaşı Joe Manganiello ile 2014’te tanışmış ve ikili bir yıl sonra nikah masasına oturmuştu.

7 yıldır mutlu birliktelikleri devam eden Vergara ile Manganiello çiftinden geçtiğimiz haftalarda kötü haber gelmişti.

Boşanma kararı alan ikili, yaptıkları ortak açıklamada, “Boşanmak gibi zor bir karar aldık. Birbirini çok seven ve önemseyen iki insan olarak, hayatımızın bu yeni evresinde yol alırken mahremiyetimize saygı gösterilmesini rica ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından “Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” ve “Top Gun: Maverick” filmileriyle gündemden düşmeyen Tom Cruise’un, 2005 yılında kısa bir süre flört ettiği Sofia Vergara ile tekrardan birlikte olmak istediği öne sürüldü.

2004 yılında tanışan ve kısa bir süre flört eden Tom Cruise ile Sofia Vergara, dinsel açıdan bazı uyumsuzlar yaşanmış ve ayrılmıştı. Cruise ayrılığın ardından Katie Holmes ile evlenmişti.