Connect with us

DÜNYA

Errol Musk: Elon Musk dehasını sütçüden almış!

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk’ın babası Errol Musk, katıldığı bir radyo programında ilginç açıklamalarda bulundu. 76 yaşındaki Musk, dünyanın en zengin insanı olan oğluyla gurur duymadığını ve Tesla kullanmadığını söyledi. Oğlunun kötü beslendiğini belirten Musk, aynı zamanda onun çok cimri olduğundan şikayet etti. Errol Musk, Elon Musk’ın zekasını kimden aldığı sorusuna da “Dehasını kapıdan geçen sütçüden almış olabilir” yanıtını verdi.

Published

on

Dünyanın en zengin insanın 76 yaşındaki babası Errol Musk, Avustralya’da yayın yapan “Kyle ve Jackie O Show” adlı radyo programında konuştu. Musk, ailesinin Elon Musk için ‘uzun zamandır pek çok şey yaptığını’ ve oğlunun başarısının bundan kaynaklandığını söyledi.

“DEHASINI SÜTÇÜDEN ALMIŞ OLABİLİR”

Musk, “Sizin çocuğunuz bir dahi. Bu zekasını kimden aldı? O kadar değerli şey yarattı ki, bunu ondan alamazsınız. Oğlunuzla gurur duyuyor musunuz?” şeklindeki soruya şu şekilde yanıt verdi:

“Bu benim ya da Maye’nin (Elon Musk’ın annesi) işi değil. Dehasını kapıdan geçen sütçüden almış olabilir.”

“ONUNLA GURUR DUYMUYORUM”

Musk esprili yanıtının ardından sözlerine, “Biliyorsunuz, biz uzun zamandır çocukları için çok fazla şey yapan bir aileyiz, birdenbire bir şeyler yapmaya başlamış değiliz. Bu yüzden oğlumla gurur duymuyorum” diye konuştu.

Bununla birlikte Musk, çocuklarının uzun süredir ‘ilginç şeyler’ yaptığını ve milyarder oğlundan bir kez bile para almadığını söyledi. Musk ailesinin babası ‘gurur ve neşe’ kaynağının Elon Musk’ın küçük kardeşi Kimbal Musk olduğunu söyledi.

Şef ve girişimci olan 49 yaşındaki Kimbal Musk’ın, Colorado, Chicago, Clevelan, Memphis, ve Indianapolis’te restoranları bulunan The Kitchen Restaurant Group adlı bir şirketi bulunuyor. Ağabeyi Elon Musk kadar zengin olmasa da Kimbal Musk da aynı zamanda bir milyarder.

Errol Musk, Elon Musk’ın iş başarısı söz konusu olduğunda mutlu olmadığını iddia ederek, “İlerleme konusunda hüsrana uğradı ve bu anlaşılabilir bir durum” dedi.

Öte yandan, Musk’a daha sonra iki küçük çocuğu paylaştığı 34 yaşındaki üvey kızı Jana Bezuidenhout ile ilişkisi soruldu.
Musk, 1990’larda Jana’nın annesiyle iki yıl evli kaldığını ve boşandıktan sonra 2014 yılına kadar Bezuidenhout ile görüşmediğini veya konuşmadığını belirterek, üvey kızıyla ilişkisinin sonradan romantizme dönüştüğünü aktardı.