Connect with us

MAGAZİN

Darko Peric Atatürk dizisine katıldı

Disney Plus’ta yayınlanacak olan ‘Atatürk’ dizisinin kadrosuna ‘La Casa de Papel’ oyuncusu Darko Peric dahil oldu. Peric’in dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz belli değil.

Published

on

‘La Casa de Papel’ dizisinde canlandırdığı Helsinki karakteriyle tanınan oyuncu Darko Peric, Disney Plus’ta yayınlanacak olan ‘Atatürk’ dizisinin kadrosuna dahil oldu. 6 bölüm sürmesi beklenen dizi, “7. Koğuştaki Mucize”nin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin tarafından çekilecek.

Darko Peric’in dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz belli değil.

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde olduğu ve Atatürk’ü canlandıracağı dizinin kadrosuna “Harry Potter” serisinin oyuncusu Emma Watson da katıldı. Zübeyde Hanım karakterini Songül Öden‘in canlandıracağı dizide Mehmet Günsür Ali Rıza Efendi’ye, Sarp Akkaya ise Enver Paşa’ya hayat verecek.

DİZİNİN MÜZİKLERİNİ HANS ZİMMER HAZIRLAYACAK

Dizinin yapımcılığını ‘Kulüp’, ‘Aziz’, ‘Son Yaz’, ‘Hakan: Muhafız’, ‘İstanbullu Gelin’, ‘Vatanım Sensin’ ve ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ gibi yapımların arkasındaki O3 Medya üstlenecek. Dizinin müzikleri ise “Aslan Kral” ve “Dune” filmlerinin müzikleriyle Oscar ödülüne layık görülen Hans Zimmer tarafından geliştirilecek.