Connect with us

GÜNDEM

Dünya Şampiyonu’ndan Emin Pazarcı’ya sert yanıt!

Festival yasaklarına tepki gösteren milli tekvandocu İrem Yaman’a Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı “Destekle, besle, büyüt, altın madalya aldır, taltif et. O da sporu bırakıp gırtlağına kadar siyaset içine batsın ve sana savaş açsın!” diyerek tepki gösterdi. Yaman’ın Pazarcı’ya yanıtı ise hayli sert oldu.

Published

on

Milli tekvandocu İrem Yaman, festival yasaklarına tepki göstererek “Seçimlerden sonra festival alanına dönecek tüm Türkiye,” paylaşımı yaptı.

Akşam gazetesi’nin iktidarı destekleyen yazarı Emin Pazarcı ise, Twitter hesabından milli tekvandocu İrem Yaman’ı eleştirdi.

Pazarcı, Yaman’ın paylaşımına tepki göstererek, “Bu ne yahu… Destekle, besle, büyüt, altın madalya aldır, taltif et. O da sporu bırakıp gırtlağına kadar siyaset içine batsın ve sana savaş açsın!” ifadelerini kullandı.

Milli sporcunun Emin Pazarcı’ya yanıtı gecikmedi.

Yaman da sosyal medyadaki paylaşımında “Ben 2 Dünya 5 Avrupa Şampiyonu olarak al bayrağımızı dalgalandırdım. Türk halkının VERGİLERİ ile! İstiklal marşımızı tüm dünyaya okuttum, şimdi de ülkeme siyasette hizmet ediyorum. Sahi siz yandaşlık yaptıklarınıza hizmet etmekten başka bu ülke için ne yaptınız?” dedi.


Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Milli tekvandocu İrem Yaman, 22 Haziran’da İYİ Parti’ye katıldığını duyurmuştu.