Connect with us

GÜNDEM

Kılıçdaroğlu: Gülşen’i hemen serbest bırakın

Şarkıcı Gülşen’in tutuklanmasına tepki gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın” dedi.

Published

on

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dört ay önce konserinde imam hatipliler ile ilgili sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve tutulan şarkıcı Gülşen’e ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

“Sanatçıyı hemen serbest bırakın” diyen CHP lideri, “Farklı hayat tarzlarına sahip gençlerin arasında uzun bir zamandır barış rüzgarları esmektedir. Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için” dedi ve paylaşımını şu ifadelerle sürdürdü:

“Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Önümüzdeki seçimde sizler büyük bir rol oynayacaksınız. Bir olmak, kışkırtmalara karşı birbirinize kenetlenmek sizin elinizde. Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, ‘Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler…’ bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!”