Connect with us

MAGAZİN

Gökhan Güney hakkında çıkan iddiaları yanıtladı

Gökhan Güne’in eski gelini Ece Güney, “Kayınpederim şantajla sekiz dairemi üzerine aldı” demişti. Güney söz konusu iddialara “Tamamı asılsız. Bu kadın hasta” sözleriyle yanıt verdi.

Published

on

Ece Güney, Gökhan Güney’in oğlu Selim Güney ile 2012 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kanser tedavisi gören Selim Güney, 2014’te, 40 yaşında hayatını kaybetmişti. FOX’ta yayınlanan ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ programına katılan Ece Güney, kayınpederi Gökhan Güney’i, eşinden kendisine kalacak sekiz dairenin üzerine konmakla suçlamıştı.

“YEMİN EDİYORUM ÖYLE BİR ŞEY YOK”

Kanal D’de ekranlara gelen ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına bağlanan Gökhan Güney, eski gelininin iddialarının tamamının asılsız olduğunu belirterek, “Bu anlatılanların hepsi yalan. Bu insan hasta. Evler varmış, öyle bir şey yok. Eğer sekiz tane ev varsa, derler ya ‘Giderim Taksim Meydanı’nda kendimi asarım’. Yemin ediyorum öyle bir şey yok” sözleriyle isyan etti.

“PARAYI KUMARDA YEMİŞ”

Oğlu Selim Güney’in vefatından önce eşi Ece Güney’e bir daire bıraktığını anlatan Gökhan Güney, “Ona bir tane daire bıraktı. Onu da satmasın diye teyzesinin üstüne bırakmıştı.Teyzesini zorlayarak almış elinden, sattırmış. Sattırdıktan sonra da parayı kumarda yemiş” ifadelerini kullandı.

“HAPİS CEZASI ALDI”

Ece Güney’in iş insanı sevgilisinin kendisini aradığını söyleyen Gökhan Güney, olayın tam tersi olduğunu ve eski gelininin kendisine şantaj yaptığını iddia etti. Hatta iş insanının Ece Güney’i mahkemeye verdiğini ve gelininin hapis cezası aldığını da ekledi.

“AÇIKLANACAK GİBİ DEĞİL”

“Elimde belgeler var, bunlar açıklanacak gibi değil. Hepsini kanıtlayacağım ve basına vereceğim. Ömrümden bir gün dahi kalsa bunu yapacağım” diyen Gökhan Güney, Ece Güney’in uygunsuz sitelerle bağlantılı olduğunu da öne sürdü.