Connect with us

FOTO GALERİ

Hadise tek celsede boşandı

Dört ay önce Çırağan Sarayı’nda evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler Beykoz Adliyesi’nde tek celsede boşandı.

Published

on

Nisan 2022’de Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen törenle sessiz sedasız dünyaevine giren Hadise ile Mehmet Dinçerler’in son dönemde birlikte görüntü vermemesi dikkatlerden kaçmamıştı. Mutlulukları 4.5 ayda sona eren ikiliden Hadise, 14 Eylül’de Beykoz Adliyesi’nde boşanma davası açmıştı. Ünlü popçu, dava dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

Mehmet Dinçerler evlendikten kısa süre sonra Hadise’nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Bu davranışlar zaman içinde psikolojik baskı boyutuna vardı. Baskılar Hadise’yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti.

SESSİZLİKLERİNİ BOZDULAR

Haklarında çıkan haberler sonrası sessizliğini bozan çiftten Hadise, “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” derken; Dinçerler ise “”Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise’nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum”  ifadelerini kullanmış ve sosyal medya hesabını kapatmıştı.

TÜM TAKILARI İSTEDİ!

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in avukatları, boşanma davası için bir araya gelmişti. Ünlü şarkıcı, boşanma için Mehmet Dinçerler’den maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadığı öğrenilmişti. Dinçerler’in ise Hadise’ye evlilik teklifinde taktığı üç milyon TL’lik yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları istediği öne sürülmüştü.

MİLYONLUK MÜCEVHER LİSTESİ ORTAYA ÇIKTI

Mehmet Dinçlerler’in evlilik teklifi sırasında Hadise’ye hediye ettiği 3 milyon TL’lik yüzüğün yanı sıra düğünde takılan mücevherler; dünyaca ünlü bir markanın 75 bin dolarlık bileziği, 10 tane beşibiryerde, pırlanta kolye, toplam değeri 250 bin TL olan bileziklerdi.Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı

TAŞINAN HADİSE DEĞİL, DİNÇERLER

Ünlü şarkıcının boşanma davası açtıktan sonra Riva’daki evinden ayrıldığı haberlerinin doğru olmadığı ortaya çıktı. Dinçerler’in evden ayrıldığı ve moral depolamak için Rodos’ta tatil yaptığı öğrenildi. Tatilde Instagram hesabını aktif hale getiren Dinçerler’in iş hayatına yönelik paylaşım yapması dikkatlerden kaçmamıştı.

“YANINDA OLMA İSTEKLERİM KARŞILIKSIZ BIRAKILDI”

İş insanı, şarkıcının, “Sanat hayatıma yönelik kıskançlıklarından dolayı kısıtlamalarda bulunmaya başladığı” sözlerine de cevap vermişti. Dinçerler, avukatı aracılığıyla verdiği dilekçede, “Son aylardaki konserlerinde ve çalışma ortamlarında, yanında olma isteklerim karşılıksız bırakıldı. Sahnede yaptığı şovlarıyla ilgili paylaşımlarının, kendisine karşı kamuoyunda bir algı oluşturmak üzere tasarlandığı düşüncesi doğmuştur” ifadelerini kullanmıştı.Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı

MURDA’YA SARILMASI OLAY OLDU

Öte yandan Hadise’nin, Mehmet Dinçerler’den ayrılma sebeplerinden biri daha ortaya çıkmıştı. Sahne kıyafetlerine karıştığını dilekçesinde belirten şarkıcının, asıl krizin düet yaptığı Murda’yla ‘İmdat’ klibinde sarılmasıyla yaşandığını söylediği iddia edilmişti.

İş insanı ve ailesinin, şarkıcının meslektaşına sarılmasına kızdığı ve evde kriz çıktığı konuşulmuştu. Ailenin, Hadise’ye, “Nasıl sarılırsın? Evlisin” sözleriyle, baskı yaptığı öğrenilmişti. Şarkıcının, yapılan birçok baskıya dayanamayıp, ayrılmaya karar verdiği ve dava açtığı iddia edilmişti.

Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı

BOŞANMA SONRASI İLK AÇIKLAMA

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler’in boşanma davası bugün görüldü. Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde saat 16.00’da başlayan boşanma davasına Hadise ve Dinçerler gelmedi. Ünlü çiftin protokol imzalayarak mahkeme öncesinde kendi aralarında anlaştığı öğrenildi.

Boşanma sonrası açıklama yapan Mehmet Dinçerler’in avukatı Dilara Recepoğlu, “Ortak irade ile evlilik hakkı sona erdi. Basın yasağı olduğu için detay veremiyorum. Kendi aralarında protokol imzalanmıştı mahkeme öncesinde. Başka detay veremiyorum” dedi.Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı