Connect with us

3. SAYFA

Ankara’daki “İstek şarkı cinayeti” ile ilgili Haluk Levent’ten şok iddia!

Ankara’da bir mekanda üç müşteri, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener’i öldürdü. Şarkıcı Haluk Levent, saldırganların kimliğiyle ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Published

on

Ankara’nın Çayyolu semtindeki bir eğlence yerine giden grup, müzisyen Onur Şener’den şarkı istedi. Şener şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine gruptan üç kişi tartıştıkları müzisyene saldırdı.

Grup mekan çıkışında Onur Şener’e tekrar saldırdı. İhbar üzerine olay yerine giden polis saldırganlara müdahale etti. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

HALUK LEVENT’TEN ŞOK İDDİA

Şarkıcı Haluk Levent, Ankara’nın Çayyolu’ndan bir mekanda çalışan müzisyen Onur Şener’in hayatını kaybettiği ‘istek şarkı cinayeti’yle ilgili sosyal medyadan iddialarda bulundu. Levent saldırganların ikisinin Çalışma Bakanlığı’nda müfettiş olarak görev yaptığını duyurdu.

Haluk Levent, önce hayatını kaybeden müzisyenle ilgili taziye mesajını paylaşarak, “İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz…” dedi.

Levent daha sonra “Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar” şeklinde bir paylaşım daha yaptı.